torsdag 26. juni 2008

Tannebisser

Jeg har akkurat vært ute og trillet tur med Theo. Andre laaange turen han har fått i dag, den første var med Peder, som kom hjem mer eller mindre utslitt etter et maraton for å få sønnen vår til å sove.
Vi hadde akkurat begynt å komme inn i veldig gode rutiner for soving både på dagtid og om natten, nå den siste tiden har begynt å legge ham allerede mellom kl 19 og 19.30, og det er om en ny verden - plutselig har Peder og jeg fått litt kvalitetstid på kvelden før vi selv stuper i seng. Et lite minus med å legge ham tidlig er at han gjerne er lys våken rundt 05.30, og med en mating i løpet av natten i tillegg har det blitt litt korte netter for oss. Men man får heller bare tvangslegge seg selv litt tidligere - i kveld har vi en plan om å legge oss klokken 23...
Men, for det var et men her... så kom det en liten tannebiss. Tidlig, javisst, siden han bare såvidt har fylt 4 måneder, men den er nå der. En liten tagg i underkjeven som klør og gjør vondt. Og ikke vil han ha noen av bitelekene vi har kjøpt heller, bare Mamma eller Pappas finger er bra nok for å gnages på.
Har tenkt på å kjøpe Dentinox og smøre det på (skal "lamme" gommene litt så det ikke gjør så vondt), men har hørt om babyer som fikk pusteproblemer og kvelingsfornemmelser av det, så kanskje vi heller får lete etter en ny og litt mindre bitering i stedet. Forhåpentligvis gjør det ikke vondt i ukesvis men går over snart (bare å gleder seg til de resterende tennene titter frem!).

Ingen kommentarer: